https://andreea-zamfir.com/

Este timpul să-ti amintesti cine esti!

Cea mai abundenta si implinita viata este cea aliniata sufletului tau. Tu esti gata sa ti-o creezi pe a ta? 

Sunt aici sa te ghidez spre descoperirea misiunii personale aliniate sufletului tau.

Sunt onorata sa te sustin pe calea ta catre o viață abundentă, autentică și plină de pasiune.

Sesiune numerologie

Durata: 90 minute online

Pret: 333 Ron, 66 Euro, 60 Lire sterline

Simti cã viata pe care ai construit-o pânã acum nu se mai pliaza pe dorintele sufletului tau si nu are impactul pe care vrei sã-l aiba? Simti în inima ta cã esti menita pentru ceva mai mare si mai bun?
Ai venit pe acest Pãmânt cu un motiv – pentru a-ti îndeplini misiunea sufletului tau.
Este timpul sã te întorci la adevaratul tau sine si sã umpli fiecare zi cu bucurie, sens si energie.

Cum te-ai simti daca?

Esti destinata pentru lucruri marete si e timpul sã pãsesti în viata aliniatã dorintelor sufletului tau.

Descopera Misiunea personala

Durata: 90 minute online

Pret: 333 Ron, 66 Euro, 60 Lire sterline

Tu iti urmezi chemarea sufletului tau? Cum te-ai simti daca ai avea un ghid in calatoria ta interioara? Un ghid care sa te conecteze cu sufletul tau astfel incat sa descoperi care este misiunea ta personala.
Prin numerograma ta persoanala vei descoperi darurile pe care le porți înăuntru și care ți-au fost date pentru a-ți îndeplini scopul pe acest Pământ.
Aceasta sesiune este pentru tine daca:

Lasa intuitia sa te ghideze! Fii pe deplin sprijinita in calatoria ta de autodescoperire.

Sesiune de reconectare sufleteasca

Sesiune unicã de descoperire (2 ore)

Pret: 420 Ron, 84 euro, 72 Lire sterline

Aceasta sesiune este pentru tine dacã vrei sã te conectezi la adevãratul tau sine, vrei sa descoperi dorintele sufletului tãu si sã eliberezi orice blocaj care te împiedicã sã trãiesti viata pe care vrei sã o trãiesti.

În aceastã sesiune te voi aduce înapoi în aliniere cu sufletul tãu.

– Vei arunca si vei sparge în bucãti fiecare mascã pe care o porti.

– Te vei simti inaltata si plina de energie.

– Te vei simti încrezãtoare, motivata si de neoprit.

– Te vei conecta la sistemul tãu de ghidare interioara si vei întelege actiunea inspiratã pe care trebuie sã o întreprinzi pentru a-ti manifesta dorintele.

Sesiunea de reconectare sufleteasca este pentru tine dacã vrei sã:

Deblocheaza-ti potentialul

Durata: 120 minute

Pret: 420 Ron, 84 euro, 72 Lire sterline

Ideal dacã doresti sã identifici ceea ce te împiedicã sã iti gãsesti misiunea personala, sã iti alegi cariera aliniatã sufletului tau sau sã urmãresti orice alt obiectiv pe care îl ai in viata ta chiar acum.

Vino sã descoperi blocajele, convingerile limitative si fricile care te împiedicã sã-ti manifesti dorintele si intentiile, astfel încât sã te poti debloca în sfârsit si sã mergi înainte.

Dupã aceastã sesiune, vei sti exact pe ce trebuie sã te concentrezi si ce zone din tine au nevoie de vindecare pentru ca tu sã începi în sfârsit un nou capitol constient din viata ta, aliniat pe deplin cu cine esti cu adevãrat!

Aceasta sesiune este pentru tine daca:

Însã nu vei fi singur/a. Dã-mi voie sã te însoțesc în acestã cãlãtorie!

Descopera Darurile Native

Durata: 90 minute online

Pret: 333 Ron, 66 Euro, 60 Lire sterline

Aceasta sesiune este ideala dacã ti-ar plãcea sã descoperi toate darurile tale uimitoare pe care le porti înãuntru si care ti-au fost date pentru a-ti îndeplini scopul pe acest Pãmânt.

Aceasta este o sesiune foarte profundã si iatã despre ce este vorba:

– Gãsesti toate aspectele ascunse pe care le-ai îngropat, reprimat, lãsat în urmã din rusine sau nici mãcar nu stii cã existã.

– Vindeci si accepti darurile pe care le-ai purtat mereu, dar nu le-ai manifestat

– Accesezi fiinta complet diferitã, întreagã si luminoasã, gata sã schimbe lumea, fiind în sfârsit sinele tãu autentic.

Vei pleca complet conectata la cine esti, simtindu-te întreaga si inspirata, uimita de puterile tale magice interioare si gata sã-ti îndeplinesti misiunea sacrã pe acest Pãmânt.

Aceasta sesiune este pentru tine daca:

Dacã asta îti spune sufletul, rezervã-ti locul mai jos!

Cariera aliniata sufletului tau

Durata: 90 minute online

Pret: 333 Ron, 66 Euro, 60 Lire sterline

 ‘Succesul fãrã împlinire este esec’. Tony Robbins

Aceasta sesiune este ideala ca prim pas dacã esti din ce în ce mai confuza si frustrata de profesia sau cariera ta, si simti cã îti afecteazã viata, dar nu stii încã ce trebuie sã faci în continuare.

Prin aceasta sesiune vei obtine claritate asupra:

Dupã aceastã sesiune, vei vedea cum ar putea arãta noua ta carierã aliniatã sufletului tau si vei decide în ce directie vrei sã mergi pentru a fi fericita. Iti garantez cã te vei simti reînnoita, inspirata si entuziasmata de oportunitãtile care iti stau în fatã!

Întelege-ti partenerul

Durata:120 minute

Pret: 420 Ron, 84 euro, 72 Lire sterline

Nu poti sa-i oferi partenerului tau ce nu-ti oferi tie.

Ești într-o relație și intampini dificultati? Cum ar fi să știi exact ce trebuie să îmbunătățești pentru ca relația să redevină armonioasă?

Interpretarea numerologică este o soluție pentru a-ti înțelege partenerul in profunzime si pentru a afla care sunt mijloacele prin care poti avea o relatie de cuplu echilibrată, in care sa te simti liberă si implinită.

Prin analiza numerologica se identifica nivelul de compatibilitate și complementaritate, blocajele în comunicare si exprimare, nevoile dominante, cat si manifestarea energiei feminine si masculine si dinamica in relatie.  

Aceasta sesiune este pentru tine daca:

Întelege-ti copilul

Durata: 90 minute

Pret: 333 Ron, 66 Euro, 60 Lire sterline

Iti doresti sa iti intelegi copilul si sa construiesti o relatie de la suflet la suflet cu el?

Vrei sa afli care sunt talentele, abilitatile, nevoile dominante, calitatile cat si vulnerabilitatile si conflictele lui interioare?

Vrei sa descoperi dupa ce considerente isi ghideaza viata?

Atunci când înțelegi adevăratul caracter al copilului, valorile si adevăratele sale nevoi il poti sprijini, educa in aceasta directie si ii poti oferi ghidarea necesară așezării copilului pe făgașul cel mai optim si potrivit lui.

 Poti înțelege mai bine ce aspecte să încurajezi și ce aspecte să temperezi la copilul tau, care sunt motivatiile si domeniile lui preferate (sport, muzică, creativitate, arta, comunicare, literatură, științe exacte, științe umane, domeniile profesie).

Prin interpretarea matritei psiho-energo-informative a copilului vei afla:

Nu stii de unde sa incepi? Lasa-mi un mesaj pe whatasapp sau scrie-mi pe pagina de facebook si iti raspund cat mai curand.

Testimoniale

Andreea, esti o femeie minunata! Am simtit o conexiune frumoasa cu tine! In urma intalnirii noastre am ramas cu multe informatii. Mi-ai spus unde gresesc si cum sa ma autodepasesc. Prin ghidarea ta am inteles cum sa fac schimbari benefice pentru evolutia mea.

Am inteles ca toate sunt in interiorul meu, trebuie doar sa le echilibrez ca sa fiu in armonie cu mine si cu cei din jur. Am afla ca stima mea de sine scazuta ma poate opri sa indeplinesc ceea ce imi propun. Multumesc pentru toate indrumarile tale practice! Abia astept urmatoarea intalnire.
De la GABRIELA
A fost o sedinta frumoasa in care am aflat multe lucruri importante despre mine. Daca vrei sa afli mai multe despre tine, daca vrei sa te cunosti si sa te folosesti de valorile si punctele forte atunci iti recomand sa o contactezi pe Andreea Alexandra Zamfir. Multumesc frumos pentru prima mea experienta cu un numerolog.
De la Miki Talpariu
Andreea Zamfir iti multumesc din suflet pentru informatiile date in sedintele de numerologie. Mi-ai schimbat si usurat viata la 180 de grade. Relatia mea cu sotul meu si copiii mei este minunata! Multumesc si recomand tuturor celor care vor sa fie fericiti sa apeleze la serviciile Andreei Zamfir!
De la Silvia Dinu

FAQ

Intrebari frecvente

Sesiunea se va desfasura online pe zoom / whastapp sau messenger video call. Dupa achitarea platii, vom stabili ziua si ora de comun acord.

Sesiunea iti va aduce constientizare, acceptare, eliberare si transformare.

Vei ramane cu instrumentele si practicile necesare care te vor ajuta zilnic in procesul tau de vindecare si dezvoltare personala. La cerere se ofera si inregistrarea audio a sesiunii.

Acesta sesiune este pentru tine daca iti asumi sa iti iei inima in dinti si sa cunosti in profunzime, atat punctele tale forte dar si ce te poate tine pe loc in evolutia ta.

Pentru a te cunoaste in profunzime si a parcurge un proces revelator care o sa iti aduca acceptare, intelegere si vindecare.

Iti garantez ca dupa sesiunile cu mine vei capata claritate asupra vietii tale si vei cunoaste care sunt metodele care te vor ajuta in procesul tau de vindecare si dezvoltare personala.

Poti programa o sesiune cu mine achitand plata prin transfer bancar, revolut, sau direct cu cardul de credit. Dupa achitarea platii vom programa de comun  acord ziua si ora sesiunii.

Da-mi un mesaj pe whatsapp aici si te voi indruma in alegerea sesiunii
potrivite tie.

Alatura-te grupului de facebook:

Solverwp- WordPress Theme and Plugin